Lagu Sunda Ema

Aduh lagu Ema ieu anu matak pikasediheun, etang-etang ubar dipangumbaraan kangge pengemut kasepuh..

Lagu Sunda Tebih kalangitna

Lagu sunda

2 Tanggapan to “Kawih SuNda”


  1. Aduh meni wararaas, asa jararauh panineungan, rus-ras ka ditu ka dieu, hate asa digerihan…hinis….

  2. Henda Teguh Says:

    meuni waas,kang janteun emut ka punbiang sareng pun bapak anu tos ngantunkeun….ieu lagu meuni nyeredet kana hate….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s