14 Tanggapan to “Silaturahmi Dulu ya!”


  1. Bismillaahirrahmaanirrohiim…
    Di nomor awal buku tamu ini saya ingin menyampaikan kata hati: Saya sangat berharap, blog ini menjadi ajang silaturahmi kita semua, para blogger khususnya, dengan tidak lepas dari semboyan blog ini, yaitu “Bertukar Ilmu dan Teknologi”. Semoga!!

  2. hmcahyo Says:

    terimakasih dah mampir ke blog saya🙂 salam kenal aja🙂

  3. sangiang Says:

    terimakasih teteh,smoga lewat blog menjadi jalan silaturahmi dan menambah saudara…

  4. sangiang Says:

    terimakasih pak hmcahyo, smoga menjadi saudara didunia maya…

  5. hevi.fauzan Says:

    Sae euy blogna, muga2 teras kreatif sareng istiqomah menulis
    Hatur nuhun tos komentar d blog abdi, ku abdi blogna d link.

    Sae euy, background selamat datang na nganggo gambar stadion Siliwangi.

    wassalam

  6. sangiang Says:

    Aduh kang Fauzan terimakasih banyak…

    Sama2 Bobotoh nih,
    smoga bisa jalin silaturahmi n tukar informasi tentang persib…

    nuhun

  7. rivQ Says:

    nice web bro..
    congratulation..

  8. sangiang Says:

    Ok trims brooo..
    Webblog km mana nih?

    BTW dijember trus kapan mulih to?

  9. nia Says:

    Ass.Wr.Wb
    Punten akh ngirngan…abi ge sami ti Garut

  10. sangiang Says:

    aduh hatur nuhun teh nia…
    Dupi garut na mananya???
    abi mah limbangan…

  11. ridwan Says:

    waduh kang nepangkeun yeuh ka wargi-wargi, abdi ti palih kulon (Banten), inti na mah ngiring bingah ku ayana silaturahmi dunia maya ieu. iraha bade ka Baduy Kang?

  12. sangiang Says:

    waduh akang ti baduy,
    nepangkeun atuh pribados ti tanah garut kang.
    sok diantos kang silaturahmi di dunia mayana.
    akang gaduh carios tentang baduy atuh, kintun ka pribdos ke di posting di blogna..hehehee


  13. Assalamu ‘alaikum wr.wb.
    Alhamdulillah kalintang bingahna, sarehing aya blog ieu. saupami di jujut silsilah seuweu-siwi mah urang teh tiasa tepang dina Jihat Eyang Embah Fatimah.. Sim kuring yakin seuweu-siwi Tengger/Tonjong Limbangan. Nyanggakeun salam sillaturrahim


  14. Assalamu ‘alaikum wr.wb.
    salam kenal semuanya,

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s